1039 Budapest, Szentendrei út 385.
+36 1 240 0027
info@endobolt.hu

Proergo

Kényelem és pontosság a mikrofogászatban

A ZEISS OPMI PROergo®-jára nézve egy vonzó fogászati ​​operációs mikroszkópot lát, amely megfelel minden gyakorlatnak. A kábelek, a fényforrás, a fényvezető és a vezérlőpult teljesen be vannak építve a mikroszkópba.

A ZEISS OPMI PROergo használata a kezelés alatt megkönnyíti a kényelmes munkahelyzetet. Az ergonómikus kialakítás segít megelőzni a hát- és nyaki fájdalmakat, valamint a súlyosabb gerincbetegségeket.

Optika és megvilágítás Kényelem és kezelhetőség Pozícionálás Digitális megjelenítés

Láss jobban, kezelj jobban

A ZEISS OPMI PROergo lehetővé teszi az egyébként nehezen látható régiók megtekintését. A koaxiális megvilágítás a fényt oda irányítja, ahol szükséges. Még a nagyon keskeny gyökércsatornákat is hatékonyan megvilágítják és megjelenítik.

Kényelem és könnyű kezelés – a saját egészségének érdekében

Üljön kényelmesen a kezelések alatt, ergonómiailag megfelelő helyzetben egy nyugodtabb munkanap érdekében. A ZEISS OPMI PROergo segít megakadályozni a fáradtság korai kialakulását, valamint a nyaki és a hát problémákat.

Egyensúly és fék – a könnyű és pontos pozicionálás érdekében

A karokon levő mágneses tengelykapcsoló kiengedésével a ZEISS OPMI PROergo készüléket könnyedén a kívánt munkahelyzetbe lehet mozgatni.

  • A fokozatmentes motoros zoom a könnyed manőverezéséhez
  • A rendszer akár 14 kg súlyú kiegészítőket is képes kompenzálni

Digitális megjelenítés – a jobb megértés érdekében

Egy kép többet ér ezer szónál: A betegek részletes információkat kapnak a vizsgálat, a kezelési módok és a várható eredmények megértéséhez. A tiszta képek és videók rendkívül értékesek ahhoz, hogy javítsák a beteg megértését és elfogadhatóságát:

  • Full HD video kamera
  • Digitális HD videorögzítő a kiváló minőségű videó és fényképek mentéséhez
  • Adapter digitális fényképekhez