1039 Budapest, Szentendrei út 385.
+36 1 240 0027
info@endobolt.hu

Loupék és LED-es megvilágítás

A ZEISS EyeMAG ® Pro loupékat a nagy nagyítást kedvelő felhasználóknak ajánljuk. Többféle nagyításban (3,2x – 5x) elérhető. A ZEISS EyeMag Pro orvosi loupék nagy kontrasztú kiváló élességű képeket biztosítanak.

A könnyű titán szemüvegkeretre (ZEISS EyeMag Pro F) vagy fejkoronára (ZEISS EyeMag Pro S) felszerelt nagyítók széles döntési és dőlésszög-beállításokat kínálnak, így segítve a kényelmes, ergonómikus munkahelyzetet. A beállítás gyors és könnyű, valamint rögzíthető.

ZEISS EyeMag Pro F
Orvosi loupe titán szemüvegkerettel
A szemüveglencsébe egyéni dioptria paraméterek igény szerint beépíthetők. A puha orrnyereg és a rugalmas fejpánt tökéletes, kényelmes illeszkedést biztosít.
ZEISS EyeMag Pro S
Orvosi loupe fejkoronával
Hosszabb viselése esetén a fejpánt egyenletes súlyeloszlást biztosít. A fejpánt egyéni beállítási lehetőségei megkönnyítik az ergonómiailag helyes kezelési pozíciót minden döntési szögnél.

Optikai tulajdonságok

EyeMag Light II LED rendszer

Az EyeMag® Light II LED árnyékmentes, egyenletes és erőteljes fényt biztosít. Megvilágítása maximalizálja a finom részletek felismerését. ZEISS loupéval kombinálva a LED-es megvilágítás tiszta, éles képet nyújt.

Két nagy teljesítményű újratölthető akkumulátor és egy töltő része a csomagnak, amely gyakorlatilag megszakításmentes munkát tesz lehetővé.