1039 Budapest, Szentendrei út 385.
+36 1 240 0027
info@endobolt.hu

Mi alapján döntsünk?

6 tulajdonság, amit vegyünk figyelembe fogászati mikroszkóp vásárlásakor

A fogorvos igényeinek leginkább megfelelő mikroszkóp kiválasztásához az alábbi jellemzőket kell mérlegelni:

  • Optikai minőség: A ​​mikroszkóp egy optikai készülék, amely lehetővé teszi, hogy a lehető legpontosabban dolgozzon. Ezért ne kössünk kompromisszumot az optikai komponensekkel kapcsolatban. Csak kiváló optikai minőségű, kiváló képtisztasággal, nagy felbontással, nagy mélységélességgel és maximális fényáteresztő képességgel rendelkező készüléket válasszunk.
  • Megvilágítás: Az optikai minőséggel kombinálva a megvilágítás kulcsszerepet játszik a kép fényességében és színében. A természetes szín visszaadáshoz az 5 000 és 6 000 kelvin közötti nappali hőmérsékletű fény az optimális.
  • Dokumentáció: A kezelés során az élő képernyős videó segíthet az asszisztensnek a fogorvos támogatásában. Támogatja a beteg kapcsolatokat és a bizalmat, mivel a fogorvos megmutatja a páciensnek, amit lát, így bevonja őket konzultációba és kezelésbe. A videó és a képek alaposabb dokumentációt eredményez.
  • Ergonómikus design: A mikroszkóp használata a kezelések során segít a fogorvosnak, hogy ergonómikus munkapozíciót tartson fenn. Különféle ergonómiai kiegészítőket kínálnak, hogy a felhasználó a mikroszkópot egyéni testhelyzetéhez és a munkahelyi preferenciákhoz igazítsa.
  • Munkafolyamat integráció: A mikroszkóp kialakítása nemcsak az esztétikát tartja szem előtt, hanem a funkcionalitást is. A gondosan megtervezett kialakítás lehetővé teszi a mikroszkóp integrálását a gyakorlati környezetbe, és a munkafolyamat javítását is.
  • Szervíz: nagyon fontos, hogy a készüléket olyan helyen szerezzük be, ahol nem csak eladják azt, hanem vállalják a garanciális szervizt, a tervszerű karbantartást és biztosított a folyamatos felhasználó támogatás is.